Helsingin parhaat yökerhot

Minkä tahansa kaupungin yöelämästä ajan tasalla pysyäkseen, on syytä tutkia vallitsevaa tarjontaa vähintäänkin vuoden välein. Näin nopeasti yökerhoja, baareja ja ravintoloita avataan ja suljetaan. Mikäli vuosi sitten muistelisit käyneesi erinomaisessa menomestassa ja haluaisit pistäytyä siellä uudelleen, voikin hyvin olla mahdollista, ettei paikkaa enää löydykään ja tilalle onkin ilmestynyt täysin erilainen kuppila.

Yökerhobisnes muuttuu jatkuvasti kovalla vauhdilla. Otetaan mallia ulkomaiden uusimmista innovaatioista ja koitetaan parhaan mukaan saada asiakkaat palaamaan yhä uudelleen. Yökerhot eivät ole helpoin yrittämisen muoto, sillä ihmisten mielenkiinto hiipuu nopeasti. Aikuiset eivät tunnu yökerhoista ja klubeista enää niinkään innostuvan ja nuorten rahatilanne ei välttämättä useinkaan riitä kustantamaan biletystä kapakoissa, kuin muutamia kertoja kuukaudessa. Siitä huolimatta, Helsingin yöelämä ei suinkaan ole kuollut! Päinvastoin, uusia klubeja syntyy kuin sieniä sateella ja menojalan vipattaessa, vaihtoehtoja löytyy varmasti jokaiseen makuun. Myös lukuisat, kymmeniä vuosia vanhat klubit ovat edelleen voimissaan ja kerää väkeä jokaisena viikonloppuna tanssimaan, laulamaan ja viettämään rento laatuaikaa kavereiden kesken. Sopivaa bailupaikkaa etsiessä, kannattaa tietysti ensin selvittää, millaista tunnelmaa lähtee metsästämään ja mikä on niin sanotusti illan teema. Onko tarkoitus lähteä tanssimaan ysärimusan tahtiin, siemailla drinkkejä live- musiikkia kuunnellen vai suunnata viimeisimpiä trendihittejä soittavaan neonvalojen tykitykseen? Erinomainen sivusto sopivan illanviettopaikan löytymiseen Helsingissä, on myhelsinki.fi , josta löydät varmasti ajantasaiset yökerhot ja tapahtumat.

Tämän hetken suosituimmat

Tämän hetken suosituimmat

Vaikka ollaankin vahvasti makuasioiden äärellä, auttavat asiakaspalautteet, arvostelut  ja erilaiset listaukset merkittävästi siinä vaiheessa, kun halutaan löytää varmasti tasokas illanviettopaikka nopeasti, sen suuremmin etsimättä. Alkuun- listat poikkeavat luonnollisesti aina jonkin verran toisistaan, eikä mitään absoluuttista järjestystä voida laatia. Tästä listasta löydät viisi tällä hetkellä vahvasti suosituimpien joukossa olevaa vaihtoehtoja. The Circus on aivan keskeisimmässä Helsingissä sijaitseva monipuolinen tapahtuma keskus, joka tarjoaa huomattavan kattauksen livemusiikkia ja usein illan viihteenä saadaan nauttia myös karaokesta. The Circus ei ole Helsingin uusimpia yökerhoja, mutta ansaitsee silti ehdottomasti paikkansa suosituimpien joukossa.

Kaarle XII ei myöskään ole ihan vastikään avattu, vaan se on ehtinyt viihdyttää ihmisiä jo hyvän tovin. Kaarle on aina ollut helsinkiläisten suosiossa ja edelleen se pitää pintansa yhtenä parhaimmista yökerhoista. Tilat ovat suuret ja eri kerroksissa pääset kokemaan erilaisia teemoja. Asiakaskuntaan kuuluu  pääasiassa nuoria aikuisia ja musiikkitarjonta on laaja. Kaarlen bileviikonloppu alkaa jo torstaina, jolloin yökerho on auki aina aamu neljään asti. Ikäraja on normaalisti 24- vuotta. Wallis Karaoke Bar sijaitsee viihtyisällä Kanavarannalla ja on laulattanut ihmisiä vuodesta 2017 alkaen. Wallis kerää erinomaisia arvostelua niin tunnelmaan, henkilökuntaan ja juomatarjontaankin liittyen. Myös äänentoistolaitteistoa kehutaan usein, ja se onkin varsin tärkeä seikka karaokebaarista puhuttaessa. Myös yksityistilaisuuksiin tai yritysten käyttöön Wallis soveltuu mitä parhaiten ja tiloja vuokrataankin  aina valmistujaisista varpajaisiin. Tilan varaaminen onnistuu kätevästi Walliksen omilla nettisivuilta, joista pääset kätevästi katsastamaan myös ajankohtaiset biletapahtumat ja teemaillat.DTM puolestaan edustaa pohjoismaiden suurinta gay- klubia. DTM on usein nostettu Helsingin tyylikkäimmäksi ja esteettisimmäksi yökerhoksi. Asiakkaat ovat myös mielissään siitä, että siisteydestä huolehditaan erittäin mallikkaasti, eikä lasinsirujen keskellä tarvitse kahlata. Myös DTM sijaitsee aivan keskustan kohinassa ja tarjoaa monenlaista viihdykettä asiakkailleen. Muun muassa värikkäät drag-showt ovat aina suosittuja. Yökerho on selvästi laadultaan tasokas paikka, mutta arvatenkaan ei kuitenkaan halvimmasta päästä.Club Capital tarjoaa tanssikansalle kuumimmat EDM- hitit ja suosituimmat räppibiitit. Kahdesta eri bilekerroksesta koostuva Club Capital on tunnettu Helsingin suurimmasta tanssilattiasta ja lukuisista istumapaikoistaan. Voitkin varata seurueellesi viihtyisän loosin ennen bilemestoille saapumista ja varmistaa itsellesi ja kavereillesi privaatin tukikohdan koko illan ajaksi.