Maailmasta löytyy vaikka mitä luksusta ja houkutusta. Yksi houkutus onkin maailman parhaat baarit. Mihin kohteeseen voisi lähteä tyttöjen lomalle, niin että kesäisistä öistä saisi mahdollisimman paljon irti ja eikö olisikin kiva vaikka pistäytyä samalla klubilla, kun Paris Hilton? Tässä artikkelissa kerrommekin, että millä klubilla saa luotua parhaat ja ikimuistoisimmat bileet ja minne lähteä tänä kesänä kaveriporukkalomalle. Saatkin parhaat vinkit siitä, että minne kannattaa lähteä nauttimaan luksus yöelämästä ja tavata jopa lempijulkkiksesi. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että nämä maailman kuuluisimmat ja hienoimmat yökerhot ovat usein myös maailman kalleimpia, joten millään pikkurahalla ei näihin yökerhoihin kannata lähteä.

Top 7 maailman kalleimmat ja hienoimmat yökerhot

Tuskin tulee yllätyksenä, että yksi maailman tunnetuimmista yökerhoista sijaitsee Ibizalla, Espanjan suosituimmalla bilesaarella. Tänne saarelle lähtee bilettäjiä ympäri maailmaa ja saarella voi takuulla varmistaa täydellisen biletysloman. Saari on täynnä toistaan upeampia ja näyttävämpiä yökerhoja. Kaikkein kuuluisin ja julkkisten suosiossa oleva yökerho on kuitenkin Space –niminen paikka. Tämä on maailman ylistetyin tanssihuonekompleksi. Klubi on täynnä erilaisia tanssihuoneita, joilla kaikilla on täysin oma teemansa.Jos haluaa taas lähteä mahdollisimman lähelle biletyslomalle, voi kohteen löytää jo ihan Lontoostakin. Lontoon yöelämä on myös kuuluisa ympäri maailmaa ja täältä voi löytää klubin, jossa biletetään 30 tuntia tauotta. Fabric on underground DJ tähtien ja kuuluisien teknomuusikkojen ylistämä esityspaikka. Täällä esiintyy jatkuvasti maailman parhaimpia DJ:tä. Fabricissa soi musiikki tauotta ympäri viikon.

Zouk on taas Singaporen baarien helmi

Zouk on taas Singaporen baarien helmi. Tällä baarilla on jo pitkä historia maailman ykkösbaarina ja se on ollut jo juhlijoiden suosiossa vuodesta 1991 lähtien. Se on Singaporen kalleimpia klubeja ja koostuu neljän klubin kompleksista, johon kuuluu underground tanssibaari, Phuture ja viinibaari. Zouk on suunniteltu espanjalaisella maurilaissisustuksella, johon on lisätty Gary Stewartin suunnittelema äänentoisto. Brasiliassa taas sijaitsee viidakkobaari, jossa meno on todella villi. Täältä löytyvää energiaa on mahdotonta löytää mistään muualta. Green Valley on piilotettu Caterinan trooppiselle mäelle, joka kattaa villin viidakkomeiningin. Monet maailman ykkös DJ:t ovat kertoneet kyseisen klubin olevan paras klubi, jossa he ovat käyneet.Tämä klubi on jossain paikoissa jopa laskettu yhdeksi maailman seitsemästä ihmeestä. Torontossa sijaitseva The Guvernment klubi kyllä näyttääkin siltä. Tämä on Toronton suurin klubi, jota rakastavat kaikki musiikin rakastajat. Tässä jättimäisessä klubissa pääsee nauttimaan kahdeksan eri huoneen antimista, joista jokaisessa soi omanlainen musiikki. Täältä löytyykin valinnanvaraa jokaiseen musiikkimakuun.Vihdoinkin päästiin USA:n klubeihin. Täytyyhän ainakin yksi maailman parhaimmista klubeista sijaita New Yorkissa. Cielo on helposti New Yorkin paras klubi, joka myös sijoittuu pitkälle maailman parhaimpien klubien joukossa. Tänne suuntaakin hieman kypsemmät yksilöt etsimään yökerhoseuraa, pois suurien klubien nuorisolaumoista. Tänne tullaan etsimään älykästä seuraa, ilman hulinaa. Tämä onkin New Yorkin perusklubi, joka ei petä olemuksellaan. Luotettavan hyvä palvelu, tyylikäs sisustus, maailmankuulu äänentoisto ja laadukas asiakaskunta takaavat klubilla nautinnollisen illan.Club BBoss on röyhkein klubi Hong Kongissa. Tämä klubi on yksi maailman suurimmista ja pelkästään tällä klubilla työskentelee yli tuhat työntekijää. Tämän baarin asiakaskunta koostuukin rikkaista, joiden ei tarvitse miettiä luottokorttiensa käyttörajoja. Klubin juomat ovatkin normaalille kukkarolle liian kalliita. Klubin asiakaskuntaan ei kuulukaan tavalliset ihmiset, vaan klubi on täynnä rikkaita julkkiksia. Klubin VIP huoneeseen päästäkseen pitääkin olla erittäin onnekas ja kaikilla ökyrikkaillakaan ei ole sinne asiaa. VIP huone onkin jättisuuri rullaluistelukenttä, jossa saa laittaa vintage rullaluistimet jalkaansa.